Terugblik

Zoeken
Terugblik - Categorie
golf event overzicht
27september
Overig

Geslaagd golfevent: VBA verbindt

Op dinsdag 27 september, een zonovergoten dag, werden de VBA-leden hartelijk ontvangen op Golfclub Almeerderhout. Het was inmiddels al weer jaren geleden dat er een VBA-golftoernooi was. Toch hebben veel deelnemers nu al aangegeven volgend jaar weer mee te doen als het golftoernooi opnieuw op de VBA agenda komt. Lees het verslag.

Lees verder
vba summerbreak 2023 71
15juli
VBA Event

VBA SummerBreak Party wint aan populariteit

Elkaar beter leren kennen, nieuwe mensen ontmoeten én samen de uitdaging aangaan. Dat is waar de VBA SummerBreak Party om draait. Maar liefst 14 teams zijn vrijdag 14 juli met elkaar de strijd aangegaan om de felbegeerde beker van het beachvolleybaltoernooi te bemachtigen. De Vereniging Bedrijfskring Almere trapt met dit evenement jaarlijks de zomer af. Het festijn groeit snel. Het aantal teams is bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en aan de aansluitende barbecue nemen zo’n 130 mensen deel.

Lees verder
img 4563
29juni
Leden

Lancering A Zaken magazine

Woensdag 28 juni was er weer een mooie bijeenkomst van Almere zaken, ter ere van de lancering van de 3e editie van hun blad. Wij blikken graag samen terug.

Lees verder
vba flevonautica 1
28juni
VBA Event

VBA zakenuurtje bij Flevonautica

Dinsdag 28 juni werden we voor ons VBA zakenuurtje warm welkom geheten bij FlevoNautica. Wij praten je graag bij en tonen via mooie foto's een samenvatting van de middag.

Lees verder
44509a03 037a 49e5 b88e 88a616d7d4ac
21juni
VBA Event

Haringparty Almere

Woensdag 21 juni vond bij Restaurant Bakboord in Almere Haven de jaarlijkse Haringparty plaats. De avond werd georganiseerd door de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) de gezamenlijke Rotaryclubs Almere en Innerwheel.

Lees verder
vba jaarvergadering 2023
30mei
VBA Event

VBA houdt ALV bij NorthC

Dinsdag 30 mei vond de ALV van de VBA plaats. Dit keer bij NorthC, datacenter op de Sallandsekant. Hier vindt u er een kort verslag van.

Lees verder
1682443398899
25april
VBA Event

VBA zakenuurtje bij Info Centrum Almere

Op een locatie in hartje centrum vond deze keer het VBA zakenuurtje plaats bij Info Centrum Almere. Een locatie vol met mooie schetsen aan de muur en informatieborden met van het toekomstbeeld van Almere

Lees verder
1679040956202
15maart
VBA Event

Zakenuurtje VBA en Almere Zaken bij Bakboord

Woensdag 15 maart vond bij Restaurant Bakboord in Almere Haven het gezamenlijke en goed bezochte zakenuurtje van Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) en Almere Zaken plaats.

Lees verder
28februari
VBA Event

Zakenuurtje VBA op bezoek bij Qua-vac

Op dinsdag 28 februari zijn we als VBA uitgenodigd om het zakenuurtje te vieren bij onderneming van het jaar 2023 winnaar Qua-vac. Dit prachtige internationale bedrijf verzorgd

Lees verder