Terugblik

Zoeken
Terugblik - Categorie
dsf003319 vba digital wizards
28mei
VBA Event

Champagneontvangst bij Digital Wizards

Dinsdagavond 28 mei waren we voor het VBA Zakenuurtje te gast bij Digital Wizards. En de heren Hans Boersma en Chris Westland weten wel hoe je gasten moet ontvangen. Hoewel een zomerse buitenborrel in de planning stond, werd het een meer dan gezellige bijeenkomst droog onder een perfect opgezette tent. En die was zeker nodig, want de regen kwam met bakken uit de lucht.

Lees verder
2024 04 30 vba zakenuurtje price webres 7788
30april
VBA Event

Inspirerend Zakenuurtje bij PRICE Circulair

Dinsdag 30 april waren Almeerse ondernemers te gast bij Price Circulair, hét circulaire actielab voor Flevolandse doeners gevestigd op het voormalig Floriadeterrein. Een inspirerend zakenuurtje waar bezoekers konden luisteren, voelen en proeven.

Lees verder
wonderbit vba zakenuurtje 1
26maart
VBA Event

Drukbezocht zakenuurtje bij Techbedrijf Wonderbit

Een zakenuurtje bij techbedrijf Wonderbit, dan denk je niet gelijk aan netwerken in een bruine kroeg. Toch is niets minder waar, want in hun moderne kantoorpand hebben ze zowaar een ‘oude’ bruine kroeg, waarin ze een fantastische sfeer wisten te creëren.

Lees verder
nik smit 2
19maart
VBA Event

Almere City Marketing licht inkoopbeleid toe

Tegenover circa 35 aanwezigen heeft Nik Smit, directeur Almere City Marketing, gisteren het inkoopbeleid van de organisatie toegelicht.

Lees verder
stichting voor het kind 12
27februari
VBA Event

Samenwerking Cultuurfonds en VBA tijdens Maak het mee!

Samen met Cultuurfonds Almere heeft het VBA het programma van Maak het Mee 2024! ondersteund en hebben vele VBA leden deze inspirerende bijeenkomst bijgewoond en er vooral aan bijgedragen!

Lees verder
bakboord vba 1
30januari
VBA Event

Drukbezochte nieuwjaarsborrel/zakenuurtje bij Restaurant Bakboord

Dinsdag 30 januari vond bij Restaurant Bakboord het eerste VBA Zakenuurtje van het nieuwe jaar en dus tevens de Nieuwjaarsborrel plaats. Een zeer druk bezochte, erg gezellige borrel waarbij de leden zeer gastvrij verwelkomt zijn.

Lees verder
img 7315
13december
VBA Event

Kerstborrel VBA en Almere Zaken

Veel leuke mensen samen op één locatie, een hoop foute kersttruien, oliebollen, lekkere snacks, een grote dosis gezelligheid. Dat is een korte samenvatting van de releaseparty van de nieuwe Almere Zaken gevolgd door de gezamenlijke kerstborrel met Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) bij theatergezelschap Vis à Vis.

Lees verder
ar50042104
28november
VBA Event

VBA Zakenuurtje bij Le Connecteur

Niet eerder hebben aanwezigen van een Zakenuurtje zich zo veilig gevoeld als tijdens het zakenuurtje bij Le Connecteur. Het was een zeer drukbezochte bijeenkomst, waarbij Le Connecteur het gastheerschap goed voor hun rekening nam.

Lees verder
ondernemer van het jaar 2
20november
VBA Event

Uitreiking prijzen Ondernemer van het Jaar

Vrijdag 17 november werden bij VIEW Almere tijdens een feestelijke bijeenkomst de prijzen voor Ondernemers van het Jaar uitgereikt. VBA feliciteert alle winnaars: Brothercoating, BUZAGLO B.V., Thermen La Mer Day Spa Wellness en MINT BV.

Lees verder