Terugblik

Zoeken
Terugblik - Categorie
stichting voor het kind 12
27februari
VBA Event

Samenwerking Cultuurfonds en VBA tijdens Maak het mee!

Samen met Cultuurfonds Almere heeft het VBA het programma van Maak het Mee 2024! ondersteund en hebben vele VBA leden deze inspirerende bijeenkomst bijgewoond en er vooral aan bijgedragen!

Lees verder
bakboord vba 1
30januari
VBA Event

Drukbezochte nieuwjaarsborrel/zakenuurtje bij Restaurant Bakboord

Dinsdag 30 januari vond bij Restaurant Bakboord het eerste VBA Zakenuurtje van het nieuwe jaar en dus tevens de Nieuwjaarsborrel plaats. Een zeer druk bezochte, erg gezellige borrel waarbij de leden zeer gastvrij verwelkomt zijn.

Lees verder
img 7315
13december
VBA Event

Kerstborrel VBA en Almere Zaken

Veel leuke mensen samen op één locatie, een hoop foute kersttruien, oliebollen, lekkere snacks, een grote dosis gezelligheid. Dat is een korte samenvatting van de releaseparty van de nieuwe Almere Zaken gevolgd door de gezamenlijke kerstborrel met Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) bij theatergezelschap Vis à Vis.

Lees verder
ar50042104
28november
VBA Event

VBA Zakenuurtje bij Le Connecteur

Niet eerder hebben aanwezigen van een Zakenuurtje zich zo veilig gevoeld als tijdens het zakenuurtje bij Le Connecteur. Het was een zeer drukbezochte bijeenkomst, waarbij Le Connecteur het gastheerschap goed voor hun rekening nam.

Lees verder
ondernemer van het jaar 2
20november
VBA Event

Uitreiking prijzen Ondernemer van het Jaar

Vrijdag 17 november werden bij VIEW Almere tijdens een feestelijke bijeenkomst de prijzen voor Ondernemers van het Jaar uitgereikt. VBA feliciteert alle winnaars: Brothercoating, BUZAGLO B.V., Thermen La Mer Day Spa Wellness en MINT BV.

Lees verder
afbeelding van whatsapp op 2023 11 16 om 21.32.12 74619b81
17november
VBA Event

Buren ontmoeten buren bijeenkomst op Veluwsekant

Donderdag 16 november troffen ondernemers gevestigd op Veluwsekant en Veluwezoom elkaar op de ‘burenborrel’ bij de Sligro Food Group Almere. De bijeenkomst heeft vooral als doel dat ondernemers van beide bedrijventerreinen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen en onderzoeken welke kansen of vraagstukken er liggen op de bedrijventerreinen.

Lees verder
2023 10 31 vba alv zakenuurtje webres 0602
1november
VBA Event

ALV & VBA Zakenuurtje bij ICT Tribe

Op dinsdag 31 oktober waren we te gast bij ICT Tribe voor zowel onze ALV als het maandelijkse VBA zakenuurtje èn voor een kennismaking met onze burgemeester Hein van der Loo.

Lees verder
onthulling a zaken
25oktober
Overig

Lancering A-Zaken bij Almere City

Woensdag 26 oktober was de lancering van de nieuwste editie van Almere Zaken en wat voor een editie!!! Eén waarbij ons bestuur op de cover pronkt✨. Een editie waarin dit bestuur vertelt waar we als ondernemersvereniging voor staan (zakendoen, ontspanning, kennisdelen en verbinden) en hoe belangrijk het is om als ondernemers lid te worden van onze vereniging.

Lees verder
buren borrel
19oktober
Overig

Buren ontmoeten Buren bijeenkomst op Gooisekant

Dinsdag 17 oktober was onze directeur Irene Medema aanwezig bij de Buren ontmoeten Buren bijeenkomst op Gooisekant. Lees een korte terugblik.

Lees verder