VBA Event

Uitreiking prijzen Ondernemer van het Jaar

Vrijdag 17 november werden bij VIEW Almere tijdens een feestelijke bijeenkomst de prijzen voor Ondernemers van het Jaar uitgereikt. VBA feliciteert alle winnaars: Brothercoating, BUZAGLO B.V., Thermen La Mer Day Spa Wellness en MINT BV.
Deel Uitreiking prijzen Ondernemer van het Jaar via:

Op de hoogte blijven van de VBA Events?

Word lid van de VBA!

Het zal voor de winnaars een bijzonder jaar worden, waar ze van moeten gaan genieten en hopelijk zijn ze een inspiratiebron voor andere/nieuwe ondernemers.

Leuk weetje, de winnaars van de drie juryprijzen kregen van ons een jaar lang lidmaatschap van de VBA, we verwelkomen jullie dus graag op een van de volgende bijeenkomsten voor een nadere kennismaking.

Voor iedereen die er niet bij kon zijn en voor iedereen die graag nog even wil nagenieten van een prachtige avond ➡ bekijk vooral de after movie die PIXELTHIS gemaakt heeft van de uitreiking.

Wij kijken terug op een fantastisch event en wensen de winnaars (Brothercoating, BUZAGLO B.V., Thermen La Mer Day Spa Wellness en Mint) een vruchtbaar jaar toe. En voor alle overige ondernemers in Almere: laat je inspireren en wie weet pak jij dat podium volgend jaar…

After movie uitreiking Ondernemer van het Jaar: https://lnkd.in/efu3bmfB

Alle genomineerden