VBA Event

Met rotary’s gezamenlijk georganiseerde Haringparty groot succes

Haringparty haalt 26.800 euro op voor stichting Fietsmaatjes, die hiermee hun streefbedrag aanzienlijk overtroffen hebben. Een fantastisch succes met dank aan de sponsoren, partners, kopers en aanbieders van de veilingartikelen.
Deel Met rotary’s gezamenlijk georganiseerde Haringparty groot succes via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Hou onze social media in de gaten

Haringparty Almere 2024 was weer een groot succes! De veiling en de loterij van de haringparty leverde op woensdag 26 juni maar liefst €26.800 op voor Fietsmaatjes Almere! Het was een topavond die de VBA samen met de Rotaryclub Almere en Innerwheel Almere ‘t Gooi hebben mogen organiseren.

Meer dan 180 ondernemers, CEO’s, eigenaren en directies waren aanwezig bij restaurant Bakboord in Almere Haven om te genieten van heerlijke haring, een drie gangen menu en natuurlijk om mee te dingen voor mooie objecten in de veiling. Veel bekende, maar opvallend ook veel nieuwe gezichten.

Veilingobjecten

Onder toeziend ook van Annemarie Jorritsma als inmiddels ervaren veilingmeester kwamen de mooiste en leukste objecten voorbij om op te bieden, waaronder schilderijen, een horloge, een maatpak, kaartjes voor Ajax – Almere City FC en natuurlijk het door Mike Graman beschilderde haringvaatje.

Haringvaatje

Het haringvaatje, dat dit jaar maar liefst 6.000 euro opgebracht heeft, is in handen gevallen van Martin Ort van Strand22 en de OVSA, Taco van der Meer van restaurant Bakboord en Ivar Dirkmaat van SNS.

Loterij

Naast de veiling werd er dit jaar ook voor het eerst een loterij georganiseerd. Aanwezigen deden voor 10 euro per lot mee en ook hier werden mooie prijzen vergeven. De hoofdprijs van de loterij was bijvoorbeeld een 55 inch televisie.

Opbrengst

Stichting Fietsmaatjes Almere gaf aan dat het streefbedrag van €20.000 ruim overtroffen is! Ze kijken nu naar de mogelijkheid om niet één, maar misschien wel twee nieuwe fietsen aan te schaffen en nog een bijdrage te leveren aan de bouw van een stalling.

Stichting Fietsmaatjes

Fietsmaatjes Almere is er voor mensen die er graag op uit gaan met de fiets maar dit door een beperking (lichamelijk, zien, horen, cognitie bv. dementie) niet meer zelfstandig kunnen of bij voorkeur onder begeleiding willen fietsen. Ook mensen die kampen met eenzaamheid behoren tot de doelgroep.

Fotoimpressie

Een uitgebreide fotoimpressie is terug te bekijken op de website van Haringparty Almere.