VBA Event

Zakenuurtje VBA en Almere Zaken bij Bakboord

Woensdag 15 maart vond bij Restaurant Bakboord in Almere Haven het gezamenlijke en goed bezochte zakenuurtje van Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) en Almere Zaken plaats.
Deel Zakenuurtje VBA en Almere Zaken bij Bakboord via:

Ben jij er volgende keer ook bij?

We zijn op 25 april te gast bij Info Centrum
Zakenuurtje VBA en Almere Zaken bij Bakboord

Afgelopen woensdag vond bij Restaurant Bakboord in Almere Haven het gezamenlijke en goed bezochte zakenuurtje van Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) en Almere Zaken plaats.

Na een warm en welkom door Ron Broertjes en Irene Medema vertelt eigenaar van Restaurant Bakboord en tevens VBA bestuurslid Taco van der Meer over Bakboord en zijn uitdagingen en successen als eigenaar van deze horecagelegenheid.

Irene neemt de aanwezigen mee in de stand van zaken van de VBA. En geeft aan dat het bestuur binnenkort met elkaar ‘op de hei zit’ om de koers voor de komende tijd uit te zetten en de transitie verder in te zetten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Verder werden nieuwe leden Hanane Elghezouani van NORAS BAGS, Jordie Huisman ✩ van Amazed Events, Renate Vermeulen van Vega Happie en Erwin Budding van Erwin Budding Photography warm welkom geheten.

Jessica Cheung-Van der Voort van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere (VMCA) vroeg aandacht voor het jaarlijkse Mantelzorgdebat op 11 mei.

Het was fijn om samen met AZaken samen te komen op zo’n fantastische locatie. Dank aan Bakboord voor deze gastvrijheid. Het komende jaar volgen nog meer gezamenlijke events!

Foto’s: Irene Medema