VBA Event

Zakenuurtje VBA op bezoek bij Qua-vac

Op dinsdag 28 februari zijn we als VBA uitgenodigd om het zakenuurtje te vieren bij onderneming van het jaar 2023 winnaar Qua-vac. Dit prachtige internationale bedrijf verzorgd
Deel Zakenuurtje VBA op bezoek bij Qua-vac via:

Ben jij er volgende keer ook bij?

We zijn op 15 maart te gast bij Bakboord.
Zakenuurtje VBA op bezoek bij Qua-vac

Afgelopen dinsdag waren we te gast bij Qua Vac een prachtig internationaal familiebedrijf dat al 25 jaar gevestigd is in Almere en Ondernemer van het jaar. Qua Vac is specialist in duurzame riolering en afval(water)inzameling en -behandeling. Hun systemen zorgen voor een schonere wereld, minder impact op het milieu en besparing van schoon drinkwater. Maar liefst 90% van hun medewerkers zijn woonachtig in Almere en daarmee hebben ze een sterke band met onze stad.

Het was weer ouderwets gezellig op het VBA zakenuurtje met bekende maar ook veel nieuwe gezichten. Naast netwerken namen we een kijkje achter de schermen in de expositieruimte. Hier kregen we inzicht in de werking en diverse toepassingen van duurzame vacuüm rioolsystemen. Daarnaast presenteerde Maya nirsoe de mogelijkheden om als ondernemer bij te dragen aan het Diwali Festival.

Aftermovie Qua-vac
Foto’s: Maarten Feenstra en Irene Medema