VBA Event

Haringparty Almere

Woensdag 21 juni vond bij Restaurant Bakboord in Almere Haven de jaarlijkse Haringparty plaats. De avond werd georganiseerd door de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) de gezamenlijke Rotaryclubs Almere en Innerwheel.
Deel Haringparty Almere via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Word lid van de VBA!
Haringparty bij Bakboord

Burgemeester Hein van der Loo opende het event en ook Wethouder Maaike Veeningen en VBA voorzitter Kimberley Valentien namen het woord, waarbij Kimberley haar dankbaarheid uitsprak over dat de haringparty weer op deze mooie locatie werd gehouden. Voormalig burgemeester Annemarie Jorritsma was deze avond veilingmeester.

Geslaagde veiling

De opkomst was zeer goed, het eten was top en de veiling, waarbij o.a. geboden kon worden op etentjes met de burgemeester, schilderijen, een door de spelers gesigneerd shirt van Almere City FC, een exclusieve tas en het door Almeerse kunstenares folkje nawijn beschilderde haringtonnetje, had een mooie opbrengst van maar liefst 21.000 euro. Deze opbrengst wordt verdeeld onder de goede doelen en beiden dagbestedingen: Almere Jungle en Stichting Weet hoe je Leeft. Het vaatje dat voor 5.000 euro wegging is overigens gelijk geschonken aan restaurant Bakboord, omdat zij het vorige vaatje, uit 2019, ook hebben staan bij hun restaurant.

Goede doelen
Almere Jungle gaat het geld besteden aan een tovertafel waar speelse interactieve lichtprojecties vertoont worden. Op deze manier willen ze de mensen die daar werken, vaak met autisme, op een leuke manier meer in beweging laten komen.
Weet Hoe Je Leeft wil op hun dagbesteding, een prikkelarme huiskamer creëren.

Foto’s door Feenstra Fotografie / Maarten Feenstra

Haringparty Almere bij restaurant Bakboord