Help een kind – doneer aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere!

Alle Almeerse kinderen moeten kunnen meedoen aan sport, zwemmen of cultuur! Helaas is dit voor veel ouders financieel niet haalbaar. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen tussen de 2 en 18 jaar.
Deel Help een kind – doneer aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere! via:

Het Jeugdfonds helpt ook als er spullen nodig zijn zoals sportkleding of dansschoenen.
In Almere groeit 1 op de 7 kinderen op in armoede! Dit betekent dat 8.000 Almeerse kinderen onze hulp nodig hebben om een sport-, zwem- of cultuuractiviteit te kunnen beoefenen. In 2023 hebben wij in totaal 2.275 aanvragen kunnen goedkeuren. In 2024 willen wij hier natuurlijk ruim overheen.
Echter is er wel geld voor nodig om dit te realiseren. Vandaar deze omroep om te doneren aan het Jeugdfonds! Elk bedrag, groot of klein, is welkom. Donaties kunnen worden overgemaakt op NL66RABO0113880650 t.n.v. Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Wij bedanken jullie alvast namens de Almeerse kinderen!
Meer informatie over het fonds is te vinden op onze website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/almere.

Vacature alert: Penningmeester gezocht bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere
Het vrijwillige bestuur van het Jeugdfonds zoekt een penningmeester ter vervanging van onze huidige penningmeester die op 31-12-2024 aftreedt. De nieuwe penningmeester wordt dus tot aan eind van het jaar ingewerkt en ondersteund door onze huidige penningmeester. Word jij onze nieuwe penningmeester? Bekijk onze vacature op onze website en reageer!