Genomineerden van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar zijn bekend!

De jury heeft na lang beraad een keuze gemaakt uit de voordrachten voor een van de meest gevierde evenementen van Flevoland. De editie 2024 van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar zal plaatsvinden op 31 mei bij Harderworld Golf & Events in Zeewolde. Dit jaar hebben we het genoegen om Zeewolde te verwelkomen als onze gastgemeente, ter ere van hun 40-jarig bestaan, met de burgemeester van Zeewolde, Gerrit-Jan Gorter, als onze gewaardeerde juryvoorzitter.
Deel Genomineerden van de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar zijn bekend! via:

De genomineerden in de drie categorieën zijn:

MKB

  • Nicole van het Bolscher (MARK Academy voor Leefstijl & Vitaliteit (Dronten)
  • Ariejonne Oost (Kantoormanager 2.0 – Urk)
  • Rabia Kribbe (Deli Nomads – Almere)

Zelfstandig Professional

  • Sanne Kooiman (Studio Frameworks – Almere)
  • Rashida Alberts (de Dagraad Uitvaartverzorging – Lelystad)
  • Simone van den Berg (Simone’s Kitchen – Almere)

Manager

  • Claire van den Ham (Leonardo Hotel Lelystad – Lelystad)
  • Danielle Dortalina (Flevoziekenhuis – Almere)

Verkiezingsavond
De komende periode zijn er voor de genomineerden pitchtrainingen, video opnames en bedrijfsbezoeken ingepland. Tijdens de verkiezingsavond dat plaats zal vinden bij Harderworld Golf & Events op 31 mei a.s. zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Jury
De genomineerden worden beoordeeld door een deskundige jury, die bestaat uit Annemarie Jorritsma, Willeke Waller, Karin Gabor, nieuw jurylid Hasib Moukaddim en juryvoorzitter Burgemeester Gerrit Jan Gorter, die een winnaar per categorie zullen selecteren.

“Wij zijn verheugd met Hasib Moukaddim als nieuw jurylid,” aldus het bestuur van het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Met zijn indrukwekkende achtergrond en expertise wordt Hasib Moukaddim gezien als een uitstekende opvolger, die een brug slaat naar de ondernemers van de toekomst vanuit zijn directeurschap van de Hogeschool Windesheim Almere. Zijn bekroning als winnaar van de Global People Award in 2023 getuigt van zijn buitengewone toewijding aan het bevorderen van inclusie, diversiteit en vooruitgang binnen het onderwijslandschap.

Voorgedragen kandidaten
Wij hebben dit jaar 230% meer voordrachten mogen ontvangen. Wat betekent dat er steeds meer kandidaten in beeld zijn bij de Flevolandse samenleving, aldus voorzitters Marcia Richardson – Dusseldorp en Mariam Talhaoui. Het publiek speelt ook een belangrijke rol en krijgt de kans om te stemmen op hun favoriete finalist in elke categorie, waarbij de winnaar de felbegeerde 4e prijs, de Publieksprijs, zal ontvangen.

Thema Samen Sterk
Carolina Riffi Ollite, bestuurder Marketing & PR verteld over het thema van 2024 “Samen Sterk: Samen Bouwen aan Flevoland”. Hiermee willen wij het belang van samenwerking en verbondenheid binnen onze provincie benadrukken. Dit jaar zullen we de krachten met de Gemeente Zeewolde bundelen, ter ere van het 40-jarig bestaan, waarbij we samen de successen van onze zakenvrouwen vieren. “Dit is een unieke gelegenheid om de buitengewone vrouwen te erkennen die een positieve impact hebben op hun zakelijke omgeving en de wereld om hen heen. We kijken ernaar uit om inspirerende kandidaten te verwelkomen en hun verhalen te delen onder dit prachtige gezamenlijke thema, aldus Carolina Riffi Ollite.

Sinds 2008
De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar wordt sinds 2012 georganiseerd door het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen om vrouwen zichtbaar een podium te geven. In de afgelopen dertien jaar, de vereniging is opgericht in 2008, is de organisatie van de jaarlijkse verkiezing uitgegroeid tot een netwerk van ondernemende vrouwen waarvoor diverse activiteiten worden georganiseerd. Inmiddels zijn er 200 leden en velen die zeer betrokken zijn. Duovoorzitter Marcia Richardson–Dusseldorp en Mariam Talhaoui: “Onze missie is door verbinding en kennis delen elkaar zichtbaar zakelijk versterken om professioneel te groeien. Daartoe organiseren we verschillende activiteiten.” Wij kijken ernaar uit om op 31 mei samen te komen in Zeewolde en deze inspirerende vrouwen te eren.