Uitreiking Flevopenningen Participatie en TOPondernemer 2023 nu bekend!

De genomineerden voor de beide uit te reiken Flevopenningen 2023 zijn bekend. Dit jaar zijn er twee categorieën: Participatie Flevopenning en de Flevopenning TOPonderneming.
Deel Uitreiking Flevopenningen Participatie en TOPondernemer 2023 nu bekend! via:

Vrijdag 16 juni vond het Flevopenningen gala plaats op een wel heel bijzondere locatie, een evenemententerrein in Biddinghuizen waar dancefestival Defqon een paar dagen daarna van start gaat. Dit jaar waren er twee categorieën: Participatie Flevopenning en Flevopenning TOPonderneming. Classic Mike won de Participatieprijs en Andela Techniek & Innovatie won de prijs voor TOPonderneming.

De genomineerde VBA leden, Triade Vitree (in de categorie Participatie) en 999 Games in de categorie (TOPonderneming) vielen helaas buiten de prijzen. Als vereniging zijn we uiteraard al trots op hun nominatie.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Stichting Flevopenningen bedankt voor de organisatie.

Genomineerden Participatie Flevopenning

De 6 gemeenten uit Flevoland hebben hun keuze gemaakt en wij stellen u graag de genomineerden voor de Participatie Flevopenning voor:

Almere – Triade Vitree
Dronten – Impact Dronten
Lelystad – Karmac Informatie & Innovatie BV
Noordoostpolder – Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys
Urk – ’t Soetendal
Zeewolde – Classic Mike

Kijk hier voor de criteria: https://flevopenningen.nl/genomineerden-en-criteria/criteria-flevopenning-participatie/
En maak kennis met de genomineerde bedrijven: https://flevopenningen.nl/genomineerden-en-criteria/genomineerden-2023/#participatie

Genomineerden Flevopenning TOPonderneming

De 6 bedrijvenkringen/bedrijfsverenigingen hebben hun ondernemer van het jaar ook gekozen. Deze ondernemers dingen mee naar de Flevopenning TOPonderneming 2023 en ook die ondernemingen stellen wij graag aan u voor:

Almere – 999Games
Dronten – Mooiwater
Lelystad – Werkbedrijf Lelystad
Noordoostpolder – Andela Techniek & Innovatie
Urk – MaraSoft B.V.
Zeewolde – Restaurant Fika

De uitreiking van de beide Flevopenningen vindt plaats op vrijdag 16 juni in de locatie van Defqon.1, Spijkweg 20 in Biddinghuizen. Kijk voor meer informatie over de locatie: https://flevopenningen.nl/informatie-voor-gasten/kaartverkoop-en-locatie/

Winnaars Flevopenningen 2023