Leden

Uitnodiging | Zet op 12 december de volgende stap in jouw digitale transitie!

Ben jij op zoek naar nuttige informatie en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van andere ondernemers? En wil jij weten welke partijen jou kunnen ondersteunen bij de digitalisering van jouw bedrijf? Neem dan op 12 december deel aan 'Digital Innovation Buzz' in Almere! bij Green Innovation Hub
12december

Begintijd

12:45

Eindtijd

16:30

Adres

Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere
Deel Uitnodiging | Zet op 12 december de volgende stap in jouw digitale transitie! via:

Er zijn voor jou veel kansen en mogelijkheden op het gebied van digitalisering. Het is niet alleen belangrijk als versneller voor de verschillende maatschappelijke uitdagingen en transities, maar ook om zelf met jouw bedrijf verder te groeien. Om jou als ondernemer hierbij te ondersteunen organiseert Horizon Flevoland samen met de Green Innovation Hub op 12 december een event gericht op digitalisering.

Tijdens een kort programma nemen o.a. Corné Kocks (Aeres Hogeschool), Erwin van Eijden (European Digital Innovation Hub Noord-West), Arend Jan te Velde (Buro Flevo) en Reno Gijsbers (Toomba) jou mee in de wereld van digitalisering, technologie, data, precisielandbouw en kunstmatige intelligentie. Na het plenaire programma, panelgesprek en een interactieve sessie, is er de mogelijkheid om met een hapje en een drankje het gesprek met elkaar aan te gaan.

Zien we jou op 12 december in Almere?

Klik hier voor het programma en om jouw aanmelding door te geven

Locatie