Overig

Uitnodiging kennissessie over Lelystad Airport Businesspark fase 2

Graag attendeer ik u op een uitnodiging door de provincie Flevoland. Het is een kennissessie over Lelystad Airport Businesspark fase 2.
22juni

Begintijd

08:45

Eindtijd

11:00

Adres

Larserplein 1, 8226 PB Lelystad
Deel Uitnodiging kennissessie over Lelystad Airport Businesspark fase 2 via:
Kennissessie over Lelystad Airport Businesspark

Graag attendeer ik u op een uitnodiging door de provincie Flevoland. Het is een kennissessie over Lelystad Airport Businesspark fase 2.

Vindt u het interessant om mee te denken over de toekomst van Lelystad Airport Businesspark fase 2? De provincie Flevoland en de gemeente Lelystad nodigen u van harte uit om tijdens een sessie kennis te nemen van en mee te denken over de verschillende ontwikkelperspectieven.

We staan voor de ontwikkeling van de tweede fase van Lelystad Airport Businesspark (LAB2). De bedoeling is om met/op LAB2 een onderscheidend vestigingsklimaat te creëren dat de brede welvaart in Flevoland versterkt en bijdraagt aan diversificatie van de werkgelegenheid. Daarvoor zijn verschillende ontwikkelrichtingen verkend die we graag aan u zouden willen voorleggen:

  • Voedseltransitie en (secundaire) agrofood
  • Energietransitie
  • Hoogwaardige logistiek
  • Luchtvaartgerelateerd
  • Grondstoffentransitie en circulaire economie
  • Maakindustrie
  • Scale-ups
  • Vrijetijdseconomie
Opzet kennissessie

In een gesprek met behulp van stellingen nodigen we u uit om uw ervaringen, observaties en ideeën met ons te delen. Het gesprek wordt geleid door Joost Hagens van Bureau BUITEN.

Praktisch

De kennissessie vindt plaats op donderdagochtend 22 juni van 09.00 uur (inloop vanaf 08:45 uur) tot 11:00 uur. De sessie wordt georganiseerd bij Van der Valk Hotel Lelystad (Larserplein 1, 8226 PB Lelystad). Graag vernemen wij van u of u aanwezig bent. Stuur uw aanwezigheid/afwezigheid graag uiterlijk 19 juni naar Wouter Maat [email protected]. Wij ontvangen graag ook bericht als u niet aansluit. Voorafgaand aan de sessie ontvangt u nog een agenda van ons.

Heeft u inhoudelijke vragen over de sessie?

Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Wouter Maat via [email protected] of bel 06 48 60 14 44.

Locatie