Leden

Dokters van de Wereld golfdag Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout organiseert een golfdagvoor een goed doel!

De opbrengst van deze dag is voor "Dokters van de wereld NL". Dit is de Nederlandse tak van Medicins du Monde.
Een non-profit organisatie. Zij strijden voor het recht op gezondheid voor iedereen.

3 principes van Dokters ven de Wereld: Zorgverlening – Bemiddeling en actievoering.
1, Zij bieden zorg aan mensen die anders geen toegang tot zorg hebben.
2, Zij helpen kwetsbare mensen zorg te vinden en brengen instanties en patiënten met elkaar in contact.
3, Zij strijden voor recht op zorg voor IEDEREEN!

https://doktersvandewereld.org/wat-doen-wij/
6oktober

Begintijd

09:00

Eindtijd

22:00

Adres

Watersnipweg 19, 1341 AA Almere
Deel Dokters van de Wereld golfdag Almeerderhout via:
Fondsenwervend golftoernooi door GC Almeerderhout

Op vrijdag 6 oktober wordt op GC Almeerderhout een fondsenwervend golftoernooi georganiseerd waar ieder bedrijf voor kan inschrijven!

Wij hebben 18 holes van onze mooie baan gratis ter beschikking gekregen!

In 2021 hebben wij een charity golfdag georganiseerd voor Stichting Pijn bij Kanker. Dankzij het grote succes van dit toernooi, met een opbrengst van € 61.500 euro, mogen wij spontaan alweer 20 flights noteren!

Het was een tot in de puntjes verzorgde geweldige dag, waarop de reacties waren:

“Hier wil je gezien worden” en “Mijn relaties hebben een prachtige belevenis gehad!”

Vandaar ook de vele spontane inschrijvingen voor deze golfdag op vrijdag 6 oktober.

Vanaf 9:30 uur een hartelijke ontvangst met verwijzing naar de aanmeldtafel.

Er zullen warme dranken met iets lekkers klaarstaan en iedereen krijgt een lunchpakketje mee voor iedereen om 11:00u afslaat.

Maar om de lekkere trek tijdens het golfen te stillen staat op minimaal 4 plekken in de baan een cateraar jullie op te wachten.

Caterbedrijf Sjoeche uit Amstelveen, Wapen van Diemen, Sligro Almere en Snack Bistro Almere hebben hun medewerking toegezegd.

Black Coffee biedt een beker koffie of thee aan bij een hole, Sour Truck mixed een heerlijke cocktail, zo gewenst non-alcoholisch en Wijnimporteur Vinivo uit Putten presenteert een wijnproeverij tussen twee holes en misschien komt daar nog een cateraar bij.

Onze Almeerse fotograaf Marco ter Beek staat op hole 1 klaar om van iedere flight een bijzondere foto te maken.

Jullie kunnen tegen onze golfprofessional Marcel Vollema spelen om kans te maken op een mooie prijs en wij hebben van autobedrijf Jedi een Audi of Volkswagen twv € 25.000,00 beschikbaar die gewonnen kan worden door een Hole in One te slaan op die hole waar de auto staat.

Er doen een aantal bekende mensen mee uit de muziek, sport, politiek en tv wereld. Verschillende mensen hebben iets bijzonders voor de veiling beschikbaar gesteld.In deze veiling wordt ondermeer een schilderij van Toon van Driel en de Almeerse kunstenaar Michael Graman aangeboden. En litho’s, zeefdrukken van o.a. Astrid Engels en Julien Landa, waaronder een door Seve Ballesteros zelf gesigneerde litho waarop hij afgebeeld staat. Foto’s gaan erbij als bewijs 😉

Een luxe wijnproeverij, een volledig verzorgde wedstrijd van PSV bekijken in de skybox van de broers Van de Kerkhof, dus incl. lunch of diner en drankjes, een rondleiding achter de schermen van de Tweede Kamer met ontvangst in Nieuwspoort, een thuisvoorstelling van de bekende acteur/regisseur Maarten Wansink, een compleet aangelegde laadpaal van Laadpunt Nederland, een interieuradvies van Sjouk en als klapper:

3 nachten in een superdeluxe appartement incl. ontbijtjes voor 2 personen op Royal Mougins bij Cannes, incl. 2x 2 greenfees met een buggy!

En ook in de loterij vele prachtige prijzen waaronder 18 holes spelen met golfpro Gustavo Barrios voor 2 personen, luxe Griekse olijfolie, litho’s, een eco Epson printer, Black Coffee bonen koffiezetapparaat, een voedsel boeket van Deli Nomads en nog veel meer!

Tijdens een voortreffelijke diner, waarbij heerlijke wijnen van Vinivo worden geserveerd, zullen er ook optredens van artiesten zijn.

Wat belangrijk is te noemen is dat iedereen deze dag onbezoldigd meewerkt!

De medewerkers, pro, artiesten, organisatie, baancateraars enz., alles wordt ons gratis aangeboden en ook 18 holes van deze prachtige golfbaan is ons gratis beschikbaar gesteld!

Dus niets blijft aan de beroemde strijkstok kleven. De enige kosten die gemaakt moeten worden zijn die om de inwendige mens van lunch en diner heerlijk te verwennen, maar dit is tegen inkoopprijs.

We hebben al een mooie lijst met sponsoren en deelnemers tot nu!Er zijn nog een aantal flights beschikbaar en dit kost € 1600,00 voor deze geheel top verzorgde dag! Maar ook alleen of met twee, drie personen kan worden ingeschreven voor € 400,00 per persoon.

En wil je een bekend persoon in de flight? Boek een volle flight en schrijf drie personen is, dan wordt het aangevuld met die bekende persoon!

Ook zoeken wij nog enkele sponsoren!

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die 120 bidons wilt aanbieden en daar mag natuurlijk de bedrijfsnaam opstaan. Want wij bieden geen plastic flesjes aan. De kosten zijn rond de € 350,- excl. BTW.

En/of een sponsor voor de polsbandjes waar ook de naam op mag.

Ook andere mooie prijzen voor veiling, loterij en prijzentafel zijn van harte welkom.

Dokters van de Wereld factureert en zij hebben het ANBI keurmerk.

Programma
9:30
Ontvangst
11:00
Afslaan
Locatie
Galerij