VBA Event

VBA Zakenuurtje bij Le Connecteur

Niet eerder hebben aanwezigen van een Zakenuurtje zich zo veilig gevoeld als tijdens het zakenuurtje bij Le Connecteur. Het was een zeer drukbezochte bijeenkomst, waarbij Le Connecteur het gastheerschap goed voor hun rekening nam.
Deel VBA Zakenuurtje bij Le Connecteur via:

Wil je bij de volgende VBA-bijeenkomst aanwezig zijn?

Noteer dan alvast 13 december 2023 in je agenda.

Dinsdagavond 28 november was een geslaagd, drukbezocht VBA zakenuurtje bij Le Connecteur. Iedereen werd ontvangen met een heerlijke alcoholvrije (#veiligheidvoorop) winterse cocktail, waarna VBA voorzitter Kimberley Valentien de aanwezigen welkom heette. Samen met Ron Broertjes van Almere Zaken riep ze iedereen op om zich aan te melden voor de gezamenlijke kerstborrel bij Vis a Vis op woensdag 13 december. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Let op: VOL = VOL, dus meld snel aan.

Total safety package

Vervolgens nam Yaron Navon van Le Connecteur de microfoon over en liet iedereen kennis maken met de veelomvattende wereld van beveiliging. Want bij Le Connecteur verzorgen ze niet alleen (nationaal en soms internationaal) de beveiliging van grote events, politici en gezinnen. Ze geven ook adviezen en consults op gebied van veiligheid en verzorgen de opvolging hiervan. Oftewel, een total package. De afgelopen twee jaar is hun focus verlegd naar Almere en hebben ze zich als doel gesteld het veiligheidsgevoel in Almere groter te maken.

Je bent veilig, omdat anderen daarvoor zorgen

Om dieper op dit thema in te gaan, hebben de heren van Le Connecteur Ulysse Ellian, justitiewoordvoerder namens de VVD en woonachtig in Almere, uitgenodigd. Hij vertelde meer over (het gevoel van) veiligheid. De heer Ellian zet zich onder andere in voor de veiligheid van Nederland. Hij benadrukt dan ook dat hij het mensen gunt, dat ze denken dat veiligheid vanzelfsprekend is. Toch is het in de praktijk vaak zo dat je veilig bent, omdat anderen daarvoor zorgen. Toen hij nog in de gemeenteraad van Almere zat, was één van de punten die hij aankaartte de veiligheid van de bedrijventerreinen. Dit punt staat ook bij de VBA hoog op de agenda.

Bedankt voor de gastvrijheid

Wij en de aanwezigen hebben in ieder geval weer een hoop opgestoken over de wereld van de beveiliging en hebben ons niet eerder zo veilig gevoeld als tijdens deze bijeenkomst. We danken Yaron Navon, David Serpenti, Frank Jacobs, Martijn Koster en Cees van der Knaap voor hun gastvrijheid en zien iedereen graag weer op de kerstborrel op 13 december.

Terugblik op VBA zakenuurtje bij Le Connecteur (foto's door Marco ter Beek)