VBA Event

Summerbreak 2024 gewonnen door JOVEVE!

Vrijdag 5 juli vond de Summerbreak Beachvolleybal party plaats. 14 deelnemende teams en 120 deelnemers aan de bbq. JOVEVE ging met de wisselbeker naar huis en kan zich nu een jaar lang voorbereiden om volgend jaar hun titel te verdedigen. Wederom een geslaagd event, waarbij de regen de pret zeker niet kon drukken.
Deel Summerbreak 2024 gewonnen door JOVEVE! via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Hou onze social media in de gaten

14 teams arriveerden afgelopen vrijdagmiddag bij Poort Dok. Vanwege de weersverwachtingen was het gehele terras volledig overdekt gemaakt. Zo kon iedereen zich droog aanmelden, omkleden en voorbereiden voor de wedstrijden.

Elk team had zijn best gedaan om enige uniformiteit uit te stralen met de meest uiteenlopende leuke outfits of teamnaam dragende shirts.

Na de introductie van Mario (bestuurslid) nam Henk (de wedstrijdleider) het stokje over. Na de speluitleg konden ‘the games’ beginnen! Tussendoor maakte Ron Broertjes van Almere Zaken en Almere Deze Week de teamfoto’s bij de fotowand.

Fanatieke maar zeer sportieve strijd

Er werd (soms zeer fanatiek) gestreden, we zagen veel mooie duiken in het zand en er werd sportief plezier gemaakt. Na de opdeling van de diverse winnaars uit de diverse poules werd het toch al gauw duidelijk dat het nog maar om 4 teams (Pubmarket, De Mammoets, SparkleNow en JOVEVE) ging die aan elkaar gewaagd waren. En zo kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus.

En de winnaar is...

Om 19.00 uur startte de prijsuitreiking en moest, met enig lood in de schoenen, het team HatseFlatse (de winnaars van vorig jaar) de wisselbeker overhandigen aan JOVEVE: de oprechte winaars van Summerbreak seizoen 2024! Gedeeld 2e plek werden Pubmarket en De Mammoets en 4e werd SparkleNow. Door de gedeelde 2e plek was er geen derde plaats.

Bedankt!

Alle vrijwilligers, het gehele team van de eventcommissie en in het bijzonder Johan van Herle werden door Kimberley Valentien (voorzitter VBA) en Remco Gemmeke (directeur VBA) bedankt. Ook werd Masja Broeke nog even in het zonnetje gezet voor al haar inzet voor de VBA eventcommissie in de afgelopen jaren. Zij heeft de commissie helaas verlaten, maar we zijn blij dat ze toch nog regelmatig op de events van de VBA aanwezig is en zal zijn.

Afterparty

Na het officiële gedeelte ging de BBQ aan, DJ beats startte de muziek en de wedstrijd Spanje – Duitsland was op een groot scherm te volgen. En zo kon de afterparty beginnen!

Dank nogmaals aan alle deelnemers, het publiek en de vrijwilligers voor jullie gezelligheid en sportiviteit en hopelijk tot volgend jaar!

Maak kans op een diner bij Bakboord

Vergeet niet je leukste foto’s (mogen er meer zijn) te mailen naar: [email protected] om kans te maken op een compleet diner voor twee bij restaurant Bakboord.

Alle andere  foto’s die zijn gemaakt en die nog binnenkomen delen we binnenkort op de site van de VBA.

 

–> Tot Summerbreak 2025 allemaal en een heel fijne vakantie toegewenst aan iedereen!

 

Terugblik op een zeer geslaagde VBA Summerbreak. De foto's zijn aangeleverd door Ron Broertjes en Freni Kirioma