VBA Event

Samenwerking Cultuurfonds en VBA tijdens Maak het mee!

Samen met Cultuurfonds Almere heeft het VBA het programma van Maak het Mee 2024! ondersteund en hebben vele VBA leden deze inspirerende bijeenkomst bijgewoond en er vooral aan bijgedragen!
Deel Samenwerking Cultuurfonds en VBA tijdens Maak het mee! via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Word lid van de VBA!

Ondernemers, cultuurmakers, gemeente en kunstenaars hebben elkaar afgetast én gemotiveerd om in actie te komen op gebied van diverse thema’s die de komende jaren belangrijk zijn voor het behoud en de doorontwikkeling van kunst en cultuur maar ook voor de stad en haar inwoners in het algemeen. Ennnn velen hebben een nieuw begrip geleerd: ‘The Culture’. Wil je weten wat dat inhoud? Zie: https://www.unesco.nl/nl/opinie/vergeet-de-kunstenaars-niet-als-je-het-over-culture-hebt

Aansluitend was het VBA zakenuurtje, waar bedrijven en het maatschappelijk vlak mooi samen kwamen. Voorzitter van de VBA Kimberley Valentien vertelde aanwezigen kort over hoe de VBA zich inzet voor ondernemers in Almere, waarna Jan Melle Liscaljet kort de microfoon kreeg en kort over het belang van de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijk vlak sprak. Want samen maken we Almere gezelliger en nog mooier.

Verder feliciteren we graag Poppodium De Meester die tijdens ‘Maak het mee’ de Cultuurprijs Almere in ontvangst mocht nemen, GDFL Brassband die de publieksprijs uitgereikt kreeg en Stadsboerderij Almere met hun Mogelijkmakersprijs.

 

Terugblik met foto's van Marco ter Beek