Leden

Lancering A Zaken magazine

Woensdag 28 juni was er weer een mooie bijeenkomst van Almere zaken, ter ere van de lancering van de 3e editie van hun blad. Wij blikken graag samen terug.
Deel Lancering A Zaken magazine via:

Volg alle ontwikkeling rondom Almeerse ondernemers

Word ook lid van de VBA

Dit keer was de bijeenkomst niet bij het vertrouwde FC Almere City, maar bij de evenzo gastvrije Ilona en Michel Hartman van SunSelect zonwering in hun net geopende nieuwe showroom. Ilona en Michel vertelden dat ze met en in hun nieuwe showroom voor hun klanten meer buitenbeleving wilden creëren. Daarnaast hebben ze in hun showroom een plek gecreëerd voor mooie meubelstukken uit hun geliefde Bali.

Hapjes en drankjes

Ron van Velzen van Saporito zorgde er samen met zijn vrouw Karina voor dat niemand met een lege maag de deur uit ging en er waren weer heerlijke wijnen van Rob en Marja van Bodegom van de Wijnkelder. De overige drankjes werden ons aangeboden door Almere Zaken zelf.

Covermodellen

Op de cover van Almere Zaken stonden de winnaars van de titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar:  Sharon de Miranda van Food Forum en Chantal Visser van Van Wijnen Lelystad. Op de vraag van presentator Stefano Hennevelt wat hun tips zijn om zo succesvol te zijn, werd door Chantal geantwoord: blijf gewoon jezelf en lukt iets niet in 1 keer, dan is 3 keer links ook rechts. Maar, zegt ze ook, het is ook echt knetterhard werken en je moet ook gewoon altijd de verbinding blijven leggen, ook zonder commercieel belang. Sharon was het geheel met Chantal eens, maar voegde wel toe dat ze eigenlijk nooit ver vooruit kijkt maar met het moment leeft.

Ook aan het woord

Na de twee dames werd triatleet Gregory Stam naar voren geroepen. Ook hij staat in dit nummer en kan meepraten over het behalen van successen. Zijn geheim is gewoon doorzetten. En als je van jezel kan winnen, dan kan je eigenlijk nooit verliezen.

Ook aanwezig was
Maya Nirsoe, eveneens genomineerd voor een prijs bij de Flevolandse zakenvrouwen verkiezen, maar net buiten de prijzen gevallen. ook in het zonnetje gezet. Helaas niet gewonnen.
Binnenkort op het programma
Presentator Stefano Hennevelt attendeerde iedereen ten slotte nog op het Ally Food Fest dat op 6 juli plaatsvindt en op de aanmeldmogelijkheid voor ondernemer van het jaar via: https://www.onderneeminalmere.nl/nl/info/ondernemersprijzen/midden-groot-bedrijf Ben of ken je een ondernemer die die titel verdient? Ga vooral even naar de aanmeldpagina.
Het was weer een mooi samenzijn met inspirerende ondernemers. Bedankt Martin van Feggelen en Ron Broertjes voor de uitnodiging.
Terugblik op de lancering van A zaken