Overig

Lancering A-Zaken bij Almere City

Woensdag 26 oktober was de lancering van de nieuwste editie van Almere Zaken en wat voor een editie!!! Eén waarbij ons bestuur op de cover pronkt✨. Een editie waarin dit bestuur vertelt waar we als ondernemersvereniging voor staan (zakendoen, ontspanning, kennisdelen en verbinden) en hoe belangrijk het is om als ondernemers lid te worden van onze vereniging.
Deel Lancering A-Zaken bij Almere City via:

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Almere?

Word lid van de VBA!

Tijdens de bijeenkomst benadrukte Irene Medema dat als ieder lid nou één andere ondernemer als nieuw lid genereert, je haar niet gelukkiger kan maken. Dus leden, waar wachten jullie nog op… want hoe groter we zijn, hoe sterker we als vereniging staan!

Verder werd vanavond benadrukt dat de negen genomineerden voor de ondernemersprijs van het jaar bekend zijn en dat er nog tot en met 6 november via https://www.onderneeminalmere.nl/nl/info/ondernemersprijzen gestemd kan worden voor de publieksprijs.

En uiteraard werd er aandacht besteed aan de zes bedrijfsprofielen die in de A-Zaken staan en de partnerpagina’s, waarvan wij als VBA uiteraard ook weer een pagina vullen met deze keer een interview met Sandra Schulze over de netwerkbijeenkomst op de Gooisekant en het belang dat ondernemers elkaar als buren ook kennen, een artikel over de experttafels die we op de agenda hebben en uiteraard weer een leuke column van Kimberley Valentien.

Kortom, het is weer een heerlijk gevulde editie, die voor ons als VBA natuurlijk wel extra speciaal is. Veel leesplezier.

Dank Martin van Feggelen en Ron Broertjes voor de fantastische editie en de gezellige avond, dank ook aan Marcel Beijer voor het mooie artikel en Mona Alikhah voor de schitterende foto’s.

Een terugblik op een geslaagde avond: