VBA Event

Kerstborrel VBA en Almere Zaken

Veel leuke mensen samen op één locatie, een hoop foute kersttruien, oliebollen, lekkere snacks, een grote dosis gezelligheid. Dat is een korte samenvatting van de releaseparty van de nieuwe Almere Zaken gevolgd door de gezamenlijke kerstborrel met Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) bij theatergezelschap Vis à Vis.
Deel Kerstborrel VBA en Almere Zaken via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Word lid van de VBA!

Maar uiteraard was er meer. Zo is er afscheid genomen van Sandra Rossen en Anne Kien als leden van de eventcommissie, is er veel dierenvoeding ingezameld voor Dierenasiel Almere en werden de winnaars van de ondernemersprijs, Daniëlle van der Horst-Dulk en Pieter van der Horst van Thermen La Mer Day Spa Wellness, in het zonnetje gezet, kreeg Mascha Selhorst van Theatergezelschap Vis à Vis de gelegenheid meer te vertellen over hun theaterseizoen en gaf ze alvast de spoiler dat hun successtuk ‘Silo 8’ terugkomt en… werden de winnaars van de meest foute kersttrui gekozen door de kerstman himself. Gefeliciteerd Marloes van Vugt- van Berkel en Jimmy van der Vliet met deze twijfelachtige eer 😁

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst. Kon je er niet bijzijn of wil je graag je vandaag gestarte gesprek voortzetten? Zet vast dinsdag 30 januari in je agenda voor het eerstvolgende VBA zakenuurtje (en tevens nieuwjaarsborrel). Tot dan! En voor nu: Fijne feestdagen allemaal en een mooi, memorabel en zakelijk vruchtbaar 2024 gewenst!

Terugblik op een geslaagde kerstborrel