Overig

Geslaagd golfevent: VBA verbindt

Op dinsdag 27 september, een zonovergoten dag, werden de VBA-leden hartelijk ontvangen op Golfclub Almeerderhout. Het was inmiddels al weer jaren geleden dat er een VBA-golftoernooi was. Toch hebben veel deelnemers nu al aangegeven volgend jaar weer mee te doen als het golftoernooi opnieuw op de VBA agenda komt. Lees het verslag.
Deel Geslaagd golfevent: VBA verbindt via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Word lid van de VBA!

De deelnemers aan het golfevent, waaronder zowel VBA-leden als niet-leden, werden op het terras in de zon ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekker Portugees gebakje. Het terras gaf onze gasten al direct een goed uitzicht op de prachtige baan.

Ruim 40 deelnemers hadden zich ingeschreven voor ofwel de golf clinic ofwel de wedstrijd op de baan met 9 holes. Weer een totaal andere setting dan de maandelijkse zakenuurtjes en het was dan ook leuk om te zien dat zich voor dit event weer zoveel ‘nieuwe’ gezichten aangemeld hadden. Gezichten die we normaliter niet op een zakenuurtje zien. We mochten zelfs een nieuwe lid voor het eerst verwelkomen. En VBA-directeur Irene Medema gaf aan dat er twee ondernemers in haar flight zaten, die tijdens het golf event zo enthousiast werden dat ze zich zeer waarschijnlijk spoedig ook bij de VBA aansluiten.

Clinics en wedstrijd

Voor een aantal mensen was het op deze mooie dag een kennismaking met de golfsport. Bij sommigen kwamen de clubs na een paar jaar weer uit de tas. En dan hadden we nog een paar meer doorgewinterde golfers. Uiteindelijk waren er twee groepen die deelnamen aan de clinics. De golfteams speelden Texas scramble, waardoor het tempo lekker hoog was. Waar we ook keken, zowel bij de clinics als bij de wedstrijd, het was een goede combinatie van sportiviteit en netwerken.

Prijsuitreiking

Na het golfen stonden de koude drankjes en bitterballen al klaar. Directeur Irene Medema overhandigde na een korte toespraak de prijzen en nodigde de voorzitter van de golfclub, Richard Heck, uit om wat meer te vertellen over de club.

Winnaars van het golftoernooi waren: Martin de Jong, Peter Moes, Yunthai Hu, Michael Lubbes.

Winnaar van de clinic team 1 was: Roger van der Sar

Winnaar van de clinic team 2 was: Jim van der Vliet.

Frenc Kirioma en Richard Treffers ontvingen een mooie tweede prijs bij de clinics.

De VBA verbindt

Na de prijsuitreiking was er onder het genot van een Indonesisch buffet volop gelegenheid tot napraten. Zoals we inmiddels wel een beetje gewend zijn, en waar we ook trots op zijn dat het mogelijk is bij de VBA, is dat we zagen dat er weer mooie gesprekken ontstonden tussen leden die elkaar vooraf nog niet of nauwelijks kennen. Er werd de hele middag en avond veel genetwerkt en bestaande contacten aangehaald. Golfen verbindt zegt ook Chris van de Vooren, organisator van het event, en iedere bijeenkomst zien we ook weer: de VBA verbindt net zozeer.

Aanbieding van Almeerderhout

Almeerderhout deed een mooi voorstel voor een bedrijfslidmaatschap voor de mensen die de smaak te pakken hebben. Ze bieden namelijk voor VBA-leden een lidmaatschap aan voor één jaar, dat automatisch met telkens één jaar verlengd wordt (als het niet wordt opgezegd). Het lidmaatschap gaat dan in op 1 januari voor één jaar, ipv twee, spelen vanaf 1 oktober voor twee personen. Kijk voor meer info op www.almeerderhout.nl/businessclub.

Leuke reacties van aanwezigen

We hebben gelijk al wat leuke reacties ontvangen van enkele aanwezigen. Betrekkelijk nieuw lid Eddy Damhuis van PDZ Uitzendbureau zei over het event:

“Dit was een middag waar het heel gemakkelijk en leuk was andere leden te leren kennen.”

Norman Sedney gaf aan: “Het was ontspannen netwerken en zeker voor herhaling vatbaar!”

En Dave Zuiderduin mailde nadien naar Irene: “Het was erg leuk en gezellig gisteren! Ik zat in een flight met leuke mensen! De VBA heeft weer een mooie event georganiseerd. Het was een combinatie van weerzien van bekenden en netwerken onder het genot van een mooi rondje golf op de prachtige baan van Almeerderhout.”

Bestuurslid Taco van de Meer bevestigt dit alles en geeft aan: “Met heerlijk nazomers weer heb ik heerlijk gegolfd op de golfbaan van Almere. Er was een goede opkomst, het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.”

 

Marco ter Beek heeft de dag vastgelegd met fantastische foto’s. Bekijk de foto’s via de link.