VBA Event

Drukbezochte nieuwjaarsborrel/zakenuurtje bij Restaurant Bakboord

Dinsdag 30 januari vond bij Restaurant Bakboord het eerste VBA Zakenuurtje van het nieuwe jaar en dus tevens de Nieuwjaarsborrel plaats. Een zeer druk bezochte, erg gezellige borrel waarbij de leden zeer gastvrij verwelkomt zijn.
Deel Drukbezochte nieuwjaarsborrel/zakenuurtje bij Restaurant Bakboord via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Noteer dan alvast dinsdag 27 februari in je agenda.

Alle VBA-leden werden bij de entree enthousiast verwelkomt door Masja Broeke en Johan Vanherle uit de eventcommissie. Eigenaar van Bakboord en tevens VBA bestuurslid Taco van der Meer heette vervolgens ‘zijn gasten’ van harte welkom. Taco vertelde hoe hij als gedreven ondernemer Brasserie Bakboord enkele jaren geleden overgenomen heeft en het getransformeerd heeft tot het huidige goedlopende Restaurant Bakboord. Hij prijsde het nieuwe menu aan en maakte vervolgens van de gelegenheid gebruik een oproep te doen voor nieuwe actieve leden van de eventcommissie. Dus…. Wil jij graag actief betrokken zijn bij de VBA, vind je het leuk om events te organiseren en heb jij de tijd om je hiervoor in te zetten? Meld je dan via het secretariaat van de VBA bij Taco. Je zal meer dan welkom geheten worden.

Nadat de aanwezigen met elkaar geproost hadden op een mooi nieuw jaar, was er ruimschoots gelegenheid om gezellig bij te praten, nieuwe contacten op te doen en oudere contacten te verdiepen. Het was een geslaagde bijeenkomst. Dank aan Bakboord voor de gastvrijheid, de heerlijke drankjes en de lekkere bitterballen.

Markeer allemaal vast dinsdag 27 februari in je agenda voor het volgende Zakenuurtje. We treffen je dan graag bij de Kunstlinie.

Hieronder een mooie sfeerimpressie van de avond. De fotocredits zijn voor Marco ter Beek.