VBA Event

Drukbezocht zakenuurtje bij Techbedrijf Wonderbit

Een zakenuurtje bij techbedrijf Wonderbit, dan denk je niet gelijk aan netwerken in een bruine kroeg. Toch is niets minder waar, want in hun moderne kantoorpand hebben ze zowaar een ‘oude’ bruine kroeg, waarin ze een fantastische sfeer wisten te creëren.
Deel Drukbezocht zakenuurtje bij Techbedrijf Wonderbit via:

Wil je er de volgende keer ook bij zijn?

Noteer dan alvast 30 april 2024 in je agenda.

Wouter ten Brink, Bogdan Vasilache en Stijn Sprenkels zorgden ervoor dat het hun gasten aan niets ontbrak door het uitserveren van drankjes en goede hapjes. Wie dat maar wilde mocht achter de bar staan en zo zagen we dat Ron Broertjes van A Zaken van meer markten thuis is.

Waarde toevoegen en verbinden

VBA Voorzitter Kimberley Valentien heette iedereen hartelijk welkom en trapte af met het volle maar informatieve programma van het Zakenuurtje, waarna gastheer Stijn de microfoon overnam. Stijn vertelde dat in het DNA van Wonderbit het warm ontvangen van hun klanten zit, het gesprek aangaan en horen wat een klant voor uitdagingen heeft op digitaal vlak. Dit droegen ze ook zeker uit tijdens het Zakenuurtje. Ze bouwen oplossingen voor verschillende organisaties, voegen waarde toe aan die organisatie en waar ze zelf de oplossingen niet kunnen bieden, verbinden ze verder met hun grote netwerk. Daarom draagt Wonderbit ook graag bij aan de ontwikkeling van de stad, ze leren graag nieuwe mensen kennen en werken mee aan het leggen van verbindingen.

Nieuwe VBA leden: welkom!

Vervolgens nam Kimberley de microfoon weer terug en heette ze de nieuwe VBA leden warm welkom. Deze grote groep had een uur voorafgaand aan het Zakenuurtje ook al een uitgebreide uitleg/onboarding gekregen over de VBA. Bij deze nog eens digitaal: Hans Boersma van Digital Wizards, Patrick Pannemans van Bochane, Kirstin Bruggeman en Janine Rey van Interform en Wibo van der Meulen Kunee van Action Coach Flevoland, van harte welkom bij de VBA.

Bevrijdingsfestival Flevoland

Als afsluiting van het officiële gedeelte kreeg Paul van Sprundel van Bevrijdingsfestival Flevoland het woord. Bij vertelde dat zij met het festival aandacht geven aan de bevrijding, maar zeker ook aan vrijheid en aan democratie. Het festival is een laagdrempelig gratis festival met verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen en voor verschillende interessegebieden. Maar gratis te bezoeken houdt niet in gratis te organiseren. Daarom is de festivalorganisatie nadrukkelijk op zoek naar sponsoren. En dat kan op tal van manieren. Wil je je bedrijf verbinden aan zoiets moois als de vrijheid, neem dan vooral contact op met Paul.

Na het officiële gedeelte bleven de gasten nog lang om met elkaar na te kletsen, te verbinden en te netwerken. Het was een drukbezocht, geslaagd Zakenuurtje. Waarvoor dank mannen van Wonderbit.

Wil je alles terugzien in beeld? Bekijk onderstaande foto’s.

 

De fotocredits zijn voor Marco ter Beek