VBA Event

Buren ontmoeten buren bijeenkomst op Veluwsekant

Donderdag 16 november troffen ondernemers gevestigd op Veluwsekant en Veluwezoom elkaar op de ‘burenborrel’ bij de Sligro Food Group Almere. De bijeenkomst heeft vooral als doel dat ondernemers van beide bedrijventerreinen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen en onderzoeken welke kansen of vraagstukken er liggen op de bedrijventerreinen.
Deel Buren ontmoeten buren bijeenkomst op Veluwsekant via:

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Almere?

Word lid van de VBA!

Deze netwerkbijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van Johan Oud, Sandra Schulze en in samenwerking met VBA. De bijeenkomst heeft vooral als doel dat ondernemers van beide bedrijventerreinen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen en onderzoeken welke kansen of vraagstukken er liggen op de bedrijventerreinen.

Thema’s die vandaag naar voren kwamen waren: veiligheid voor voetgangers, hoe kunnen we ervoor zorgen dat het terrein schoon blijft, parkeermogelijkheden. Johan benadrukte dat hij de laatste tijd steeds meer last heeft van races en de afval die hangjongeren achter laten.

Het belang van samenwerking waardoor je samen sterk staat werd extra benadrukt. Ook deden Johan en Sandra de oproep bij de aanwezigen om zich aan te melden voor de werkgroep veilig ondernemen.

Nelleke Kleinleugenmors van Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) was ook aanwezig voor vragen van de aanwezige ondernemers over energie en voor het bespreken van ideeën over bijvoorbeeld energieneutraal ondernemen.

De bijeenkomst is druk bezocht en er werden mooie gesprekken gevoerd, tussen ‘oude bekenden’ maar er zijn zeker ook nieuwe relaties ontstaan. Mario Bakker en Yunthai Hu waren aanwezig namens het VBA bestuur. Al met al een succesvolle bijeenkomst. Deze bijeenkomst gaat dan zeker ook een vervolg krijgen.
Johan en het team van Sligro bedankt voor de goede zorgen, gastvrijheid en heerlijke hapjes!

Terugblik op de bijeenkomst met ondernemers van Veluwsekant en Veluwezoom