Zeilschip Bounty viert 20-jarig jubileum

Zeilschip Bounty viert met trots haar 20-jarig jubileum. Twintig jaar geleden werd dit prachtige schip omgebouwd van viskotter naar brigantijn, en sindsdien heeft het talloze avonturiers de binnenwateren laten verkennen en onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Met haar unieke mix van historische charme en modern comfort, nodigt de Bounty iedereen uit om mee te vieren.
Deel Zeilschip Bounty viert 20-jarig jubileum via:
Een nieuw hoofdstuk

Twintig jaar geleden in 2004 begon de ontdekkingsreis van de Bounty als een replica brigantijn van eind 19de / begin 20ste eeuw, nadat het werd omgebouwd van Belgische viskotter bouwjaar
1954 -1978. Vanaf 2001 heeft Jan van Klaveren het schip omgebouwd, waarna in 2004 vanuit de Bataviahaven vele jaren heeft bestuurd. Vanaf 2010 heeft zoon Alex van Klaveren het kapiteinschap overgenomen. Met passie voor zeilen en avontuur heeft Alex duizenden gasten een unieke zeilervaring geboden, waarin de sfeer van de Gouden Eeuw wordt gecombineerd met de hedendaagse luxe.

Feestelijkheden en evenementen

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum organiseert Zeilschip Bounty van 1 juni tot 30 oktober 2024 een reeks speciale evenementen. Deze omvatten thematochten, rondleidingen en culinaire avonden aan boord. Bezoekers krijgen de kans om de rijke geschiedenis van de Bounty te ontdekken en te ervaren waarom het schip al twee decennia een geliefde keuze is voor velen zeilliefhebbers.

Een uitnodiging aan iedereen

Zeilschip Bounty nodigt zowel oude bekenden als nieuwe gasten uit om deel te nemen aan deze bijzondere viering. Dit jubileumjaar is de perfecte gelegenheid om onze unieke traditionele zeilbelevenis te ervaren. Of u nu actief wilt deelnemen aan het zeilen of liever ontspannen geniet van de ambiance, de Bounty biedt voor elk wat wils. Reserveer uw plaats via www.zeilschipbounty.nl en maak deel uit van dit unieke avontuur.
Speciaal voor alle lezers; bieden wij een jubileumkorting van 10%. Gebruik de code BJUB-10% bij de laatste stap van uw betaling om van deze aanbieding te profiteren.

Oxalex

Zeilschip Bounty wordt beheerd door Allround Schepenverhuur Oxalex, een boekingskantoor gespecialiseerd in dagtochten en evenementen op het water voor groepen tot 300 personen. Met een combinatie van historische ambiance en moderne comfort biedt de Bounty een onvergetelijke zeilbeleving voor elke gelegenheid.
Voor meer informatie, interviews of reserveringen, kunt u contact opnemen met Alex & Merilyn van Klaveren via [email protected] of bezoek de website www.zeilschipbounty.nl