Vakantieperiode: de stekker eruit of blijf je aan staan?

De officiële zomervakantie is inmiddels in alle regio’s begonnen.
Voor Irene Medema een periode om terug te kijken op een druk maar inspirerend half jaar waarin ze als nieuwe VBA-directeur veel nieuwe contacten heeft opgedaan en bij veel verschillende events en besprekingen aanwezig is geweest. Daarnaast heeft ze (samen met de andere bestuursleden) nieuwe plannen gemaakt voor de VBA.
Deel Vakantieperiode: de stekker eruit of blijf je aan staan? via:

De zomer is voor haar dan ook niet alleen een periode van ontspanning. Het is voor haar ook een periode van het aan de revue laten passeren van alles wat ze afgelopen maanden heeft gezien en ervaren bij de VBA. Een periode van terugkijken op wat er het afgelopen half jaar gebeurd is en een periode van het laten bezinken van de plannen en deze concreet maken om uit te gaan voeren. Dit geeft haar veel energie om eind augustus weer vol aan de bak te gaan.

Irene is enorm nieuwsgierig hoe andere ondernemers de zomerperiode doorbrengen. Gaat de stekker er volledig uit en sta je even op non-actief? Of blijf je stiekem toch altijd wel met je werk bezig, omdat je bijvoorbeeld juist nu de tijd hebt om plannen uit te werken. Laat in haar bericht op onze Social pagina’s achter hoe jij hier als ondernemer in staat en hoe jij de zomer nuttig besteed. Waarbij nuttig natuurlijk niet altijd werken hoeft te betekenen 😉