Ombouwen rotonde Stripheldenweg en onderhoud N702 Buitenring | 15 mei t/m 14 juli 2023

Van maandag 15 mei t/m vrijdag 14 juli bouwt de Provincie Flevoland de rotonde op de Stripheldenweg om naar een turborotonde. Tijdens de ombouw van de rotonde voeren we werkzaamheden uit aan de noordbaan van de Buitenring (N702) vanwege verouderingsverschijnselen.
Deel Ombouwen rotonde Stripheldenweg en onderhoud N702 Buitenring | 15 mei t/m 14 juli 2023 via:

Door de aanleg- en de uithardingstijd van de gebruikte materialen is het nodig dat de rotonde ca. 8 weken wordt afgesloten. De noordbaan van de Buitenring tussen de rotonde bij het Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders en de brug over de Lage Vaart krijgt een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden zijn naar verwachting op 14 juli klaar.

Omleidingen

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de Buitenring volledig afgesloten voor het verkeer, tussen de rotonde Oostvaardersbosplaats en de rotonde op- en afrit A6. Bewoners vanuit de Stripheldenbuurt kunnen niet de Buitenring op. De omleiding voor het bestemmingsverkeer loopt via de Evenaar. Vervolgens richting de Buitenring via de Bosranddreef en richting de A6 via de Spectrumdreef. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A6-Tussenring. De omleidingsroutes staan op de borden langs de wegen aangegeven.

Parkeerplaatsen

De parkeerplaats Buitenringplaats aan de rotonde Stripheldenweg is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar. Voor de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen kunnen mensen gebruikmaken van de Kotterplein bij de Kotterbosweg of bij het Natuur Beleving Centrum De Oostvaarders.

Voor meer informatie: https://www.flevoland.nl/werkzaamheden/ombouwen-rotonde-stripheldenweg-en-onderhoud-n702