Meld je snel aan voor Ondernemer van het Jaar verkiezing

Ben jij of ken jij die startende ondernemer met lef en doorzettingsvermogen? Of heb je een (klein of midden-groot) bedrijf dat innovatief, onderscheidend, duurzaam en maatschappelijk betrokken is? Meld je uiterlijk 17 september aan voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar 2023-2024!
Deel Meld je snel aan voor Ondernemer van het Jaar verkiezing via:

De zomerperiode wordt door ondernemers vaak gebruikt om te ontspannen, maar ook om terug te kijken op de afgelopen maanden en om nieuwe plannen te maken. Wellicht was één van die plannen wel je verkiesbaar stellen voor de prijs Ondernemer van het Jaar. Want kwam jij tot de conclusie dat je als startende ondernemer veel lef en doorzettingsvermogen getoond hebt? Of kan jij over je (klein of midden-groot) bedrijf zeggen dat jullie innovatief, onderscheidend, duurzaam en maatschappelijk betrokken zijn? Dan kom je in aanmerking voor deze felbegeerde prijs. Aarzel niet, doe het gewoon.

Meld je snel aan voor de verkiezing Onderneming van het jaar 2023-2024. Dat kan nog tot 17 september. Ga naar https://www.onderneeminalmere.nl/nl/info/ondernemersprijzen voor de voorwaarden en om aan te melden.

Gelden bovenstaande criteria niet direct voor jouw bedrijf, maar wel voor een bedrijf dat je kent en graag de exposure gunt? Draag hen dan voor via dezelfde link.

De prijs voor Ondernemer van het Jaar is een initiatief van Gemeente Almere / EOG (Economische Ontwikkeling & Grondzaken) en Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) om extra aandacht te creëren voor het Almeerse bedrijfsleven en om verbindingen tussen ondernemers te leggen.

We zijn benieuwd naar de aanmeldingen.