Er komen weer meer dan 1000 goed opgeleide vakmensen beschikbaar

Er komen heel veel, meer dan 1000, goed opgeleide vakmensen beschikbaar. Een kans voor jouw bedrijf om nieuwe kennis binnen te halen en Almeerse jongeren een kans te bieden.
Deel Er komen weer meer dan 1000 goed opgeleide vakmensen beschikbaar via:

“Er is sprake van zomergekte, elk jaar weer”, aldus Mark Vlasblom, VBA-bestuurslid én directievoorzitter van ROC Flevoland.
“We hebben in ons mooie land bedacht dat juli de maand is om diploma’s uit te reiken. Ieder jaar weer een ongelofelijke piekbelasting om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Dat zou natuurlijk heel anders kunnen.
Ondertussen is het deze week de week van de diplomeringen. De kroon op het werk van onze docenten, coaches en stagebegeleiders.

Ik ben hier altijd weer van onder de indruk.
Hele families komen in feestkleding om bij de diplomeringen te zijn. Een bevestiging van hoe waardevol een diploma van een beroepsopleiding is.
Nu twijfel ik zelden of het werk wat we doen zinvol is en er toe doet. Maar op dit soort momenten ben ik niet alleen trots op onze studenten en collega’s. Je ervaart en voelt in alles hoe bijzonder en gaaf het is waar we elke dag een stapje extra voor doen.
Terecht dat we in toenemende mate beseffen dat de vakmensen die het MBO aflevert de spil zijn van onze economie en ook van het Almeerse bedrijfsleven.”

Dus ondernemers van Almere: er komen heel veel, meer dan 1000, goed opgeleide vakmensen beschikbaar. Een kans voor jouw bedrijf om nieuwe kennis binnen te halen en Almeerse jongeren een kans te bieden.