VBA Event

VBA Volleybal Summer Break Party 2024 bij Poortdok

Beste leden: pak je agenda er snel bij, want vrijdag vijf juli is het weer tijd voor onze jaarlijkse Volleybal Summer Break Party! De ultieme manier om jouw bedrijf van zijn sportiefste kant te laten zien.
5juli

Begintijd

16:00

Eindtijd

23:00

Adres

Poortdok, IJmeerdijk 1a, 1309 BA Almere

Schrijf je nu in!

Deel VBA Volleybal Summer Break Party 2024 bij Poortdok via:
Volleyballen met een heerlijke BBQ als afsluiter!

In een spannend toernooi strijden fanatieke teams om de felbegeerde wisselbeker die vorig jaar door Hatseflats werd gewonnen. Verliezers zijn er niet want iedereen wordt na het toernooi verwend met een heerlijke BBQ, ijskoude drankjes en zomerse beats van onze DJ Mishel Dutch.

Wij hebben dit jaar gekeken naar een accommodatie met genoeg capaciteit zodat wij ook niet-leden kunnen verwelkomen op ons feest. Dus ken jij sportieve ondernemers in jouw netwerk die een volleybal kunnen slaan en opvangen? Neem ze op in jouw team en laat ze voelen dat wij naast een professionele ook zeker een gezellige en sportieve bedrijfskring zijn.

Je kunt nu alvast beginnen met nadenken over welke collega’s je meeneemt om jouw team naar de finaleronde te slaan. Gooi alvast een symbolisch balletje op! Als VBA willen wij ook staan voor diversiteit en inclusie, dus als jij dit als teamcaptain meeneemt in de samenstelling van jouw team, kunnen we dat als vereniging alleen maar toejuichen!

Als team of individu?

Ben je een éénpitter of wil je je als enige binnen jouw bedrijf opgeven? Je kunt je natuurlijk ook alleen inschrijven, dan zorgen wij dat je in een leuk gemengd team wordt ingedeeld. Zo kan je meteen kennismaken met teamleden die je misschien wat minder vaak spreekt.

Alleen komen voor de BBQ?

Ben je meer een banksporter en kijk je liever naar hoe anderen aan het zweten zijn? Of hou je niet van zand? Dan kan je je ook alleen tickets voor de BBQ kopen.

Voor de fans van het Nederlands voetbalelftal: het zou zomaar kunnen zijn dat “we” op die bewuste avond moeten spelen tijdens de kwartfinale. Dat zou helemaal geweldig zijn want dan kunnen we namelijk met z’n allen de sportieve inspanningen bewonderen op een groot scherm onder het genot van de BBQ, drankjes en hapjes etc.
Geen reden om niet mee te doen in ieder geval!

Jouw investering: (zowel voor leden als niet-leden)

Beachvolleybaltoernooi – hapjes – inclusief 2 drankjes – € 15,00 p.p. (exclusief BTW)

Barbecue – dessert – hapjes – inclusief 2 drankjes – € 35,00 p.p. (exclusief BTW)

Beachvolleybaltoernooi + barbecue wordt dan samen € 50,00 p.p. (exclusief BTW)

Wees er snel bij!

Vorig jaar was onze Summer Break Party stijf uitverkocht, dus ga alvast even checken of er toevallig nog een paar professionele volleyballers bij je rondlopen, koop een volleybal en schrijf 5 juli geschiedenis door de wisselbeker voor minimaal een jaar mee naar de zaak te nemen. Betere reclame is er niet.

Schrijf je in als team met een eigen teamnaam. Of schrijf je in als individu en ontdek welke netwerkmogelijkheden onze vereniging biedt.

Tot dan!

Programma
16:00
Beach Volleybal (verzamelen om 15:45 uur)
19:00
Barbecue
Locatie