Overig

Uitnodiging wijnproeverij Bacchus reist door Europa

Vrijdagavond 6 oktober organiseren de Rotary Club Almere en Inner Wheel Almere ’t Gooi weer een wijnproeverij voor een goed doel.

Er zijn problemen met de betaalfunctie, zie onderstaande mededeling
6oktober

Begintijd

18:30

Eindtijd

21:30
Deel Uitnodiging wijnproeverij Bacchus reist door Europa via:
De betaalfunctie op de website van de rotary wijnproeverij op 6 oktober a.s.is  tot onze spijt (nog) niet hersteld, waardoor inschrijving niet lukt.
We willen U daarom vragen om ons voor vrijdagmiddag a.s.te te laten weten of U komt*. Dat kan U doen door een email-bericht te sturen naar het onderstaand email adres: [email protected]
Vrijdagmiddag zullen we besluiten of er voldoende belangstelling is om de wijnproeverij doorgang te laten vinden. Degenen die zich hebben ingeschreven ontvangen daarvan bericht, en als de proeverij doorgaat, ook het verzoek tot betaling.
De webwinkel zal straks in ieder geval geopend worden, zodat U toch wijn kunt bestellen. Het tijdstip laten we U nog weten.
Met vriendelijke groet
De voorzitter van de RCA/Innerwheel wijncommissie,
Jan van der Schaar
* dit geldt uiteraard niet voor degenen die zich al ingeschreven hebben.

 

De locatie is Stad en Natuur: Kemphaanstraat 1; 1358 AD Almere (op het Stadslandgoed De Kemphaan)
Tijdstip: van 18.30 tot 21.30
Kosten deelname: €19.,50 per persoon.

Succesnummers uit voorgaande jaren, zoals wijnen uit de Elzas en de Languedoc worden aangevuld met wijnen van De Wijnkelder Almere. Er is zo weer een uitdagend assortiment om te proeven. Tijdens de proeverij kunnen we genieten van eenvoudige hapjes, verzorgd door de leerlingen van de PRO school in Almere.

De opbrengst van de wijnproeverij is dit jaar voor Learn2Work (De Schoor) en in het bijzonder voor het project De Foodexpress, waar jongeren in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd maaltijden op de fiets bezorgen aan gezinnen met kinderen in armoede.

Aanmelden: via de website www.rotarywijnproeverij.nl tot uiterlijk 29 september ivm bestellen van de catering.

Op de website staat ook het wijnaanbod; bij de proeverij wordt een catalogus en een bestellijst uitgereikt. Na de proeverij is het mogelijk om ook via de website wijn te bestellen.

Met vriendelijke groet,
De wijncommissie van de Rotaryclub Almere en Inner Wheel Almere ’t Gooi.