Overig

The BGood Day bij The Floor

Wat betekent de huidige nieuwe CSRD wetgeving voor het MKB? En hoe kan jouw bedrijf hiervan de vruchten plukken?

Vanaf dit jaar geldt de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en is het voor bedrijven verplicht om te rapporteren over de impact op mens en milieu.
27maart

Begintijd

15:00

Eindtijd

17:35

Adres

Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere
Deel The BGood Day bij The Floor via:

Hoewel de wet in eerste instantie voornamelijk gericht is op grote ondernemingen, zal de CSRD zeker ook flinke invloed hebben op het MKB. Onder andere omdat veel midden- en kleinbedrijven onderdeel uitmaken van de toeleveringsketen van bedrijven die eerder aan de beurt zijn om te rapporteren volgens de CSRD-richtlijn.

Doe je dus zaken met grotere bedrijven of heb je ambities om dat te gaan doen? Dan moet je dus nu voorsorteren op de CSRD.
Maar ook als dit voor jou niet van toepassing is, zullen jouw klanten (toe)leveranciers of andere belanghebbenden deze informatie verwachten te kunnen zien of opvragen.

Wat kan je nu alvast doen, om voor te sorteren op de CSRD?
Hoe kun je je bedrijf voorbereiden op de toekomstige eisen vanuit de CSRD?
En hoe kan jouw bedrijf hiervan de vruchten plukken?

Op 27 maart organiseren wij voor het Almeerse Groot bedrijf & MKB een middag waarin we praktische tips geven over hoe je als ondernemer de regelgeving op het gebied van ESG, CSRD, SFDR direct kunt omzetten in kansen.

Heel praktisch helpen we ondernemers met impactvolle marketing, slimme oplossingen voor je rapportages en vooral ook borging binnen in je bedrijf.

O.a. de CIO van de Amsterdam ArenA vertelt over hoe zij verduurzaming hebben uitgevoerd, we hebben een spreker die uitleg geeft over een platform waardoor je direct voldoet aan je compliance en governance en we hebben iemand die vertelt over de interventie van MVO in de core van je bedrijf

Mocht je andere mensen of bedrijven willen uitnodigen; graag! Samen kunnen we de verduurzaming versnellen.

Voor aanmelden en het programma klik hier.

 

Locatie