VBA Event

VBA Zakenuurtje bij PRICE | Praktijk- en Innovatiecentrum Circulaire Economie

Op 30 april nodigen wij onze leden uit voor een kennismaking met PRICE, het Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie. PRICE is hét circulaire actielab voor Flevolandse doeners. In de expo ‘I am Material’ kun je allerlei circulaire materialen zien en voelen. Zowel biologische als technologische materiaalgroepen komen aan bod.
30april

Begintijd

16:30

Eindtijd

19:00

Adres

Archerpad 8 (oude Floriade terrein), 1324 ZZ Almere
Deel VBA Zakenuurtje bij PRICE | Praktijk- en Innovatiecentrum Circulaire Economie via:

Ferry Boschman senior onderzoeker lectoraat Urban Innovation houdt een korte, maar inspirerende lezing.

PRICE is een van de 10 PPS’en (Publiek Private Samenwerking) die binnen de MRA samenwerken aan de Twin Transition Circulair en Digitaal.
Circulair en Digitaal in Denken, Leren & Doen – is een samenwerking tussen diverse onderwijsinstellingen, zoals ROC van Amsterdam-Flevoland, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Windesheim, regionale overheden (provincies Noord-Holland en Flevoland, gemeente Almere en Lelystad) en (mkb-)bedrijven.
Het doel van deze publiek-private samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven is om de innovatiekracht van het mkb te stimuleren. Beroepsonderwijs vormt een essentiële basis voor het groei- en concurrentievermogen van de Nederlandse economie, door jongeren op te leiden met de juiste vaardigheden voor de regionale arbeidsmarkt. Daarnaast is het van belang om medewerkers van het regionale bedrijfsleven blijvend inzetbaar te houden door middel van om- en bijscholing.

Laat jij je ook inspireren op 30 april? Meld je dan nu aan via: [email protected]

Programma
16.30
Inloop en start borrel
17.00
Welkomstwoord bestuurslid
17.15
Korte presentatie over PRICE - I am Material en expo te zien
17.25
Eventueel pitches nieuwe leden
19.00
Einde
Locatie