Leden

Programma Internationale Vrouwendag bekend!

Zoals eerder aangekondigd in de Save the Date voor Internationale Vrouwendag, hebben wij samen met onze partners VBA, Rabobank en de Gemeente Almere een prachtig programma samengesteld voor dit jaar.
8maart

Begintijd

19:00

Eindtijd

23:00

Adres

Belfort 17, 1315 VA Almere
Deel Programma Internationale Vrouwendag bekend! via:

Locatie
We zijn verheugd te kunnen mededelen dat we deze dag mogen vieren op een bijzondere locatie in het centrum van Almere. Now’s The Time, de nieuwe creatieve broedplaats in Almere Centrum. Powervrouw Cheryl Mak heeft als ambitie om met Now’s The Time een bruisende creatieve omgeving te creëren en een plek te bieden voor creatieve geesten in Almere.

Sandra Dierx
In lijn met het bovenstaande hebben we een inspirerende spreker uitgenodigd. Durf jij te kiezen voor jezelf? Hoe kun je jouw leven leiden op een manier waar jij blij van wordt en waarin je persoonlijk groei en zakelijk succes kunt realiseren? Sandra Dierx geeft een lezing gebaseerd op de filosofie van Klantbetekenis, authentiek je ambities halen, door initiatief te nemen op je intenties. Met welke intentie ga jij een gesprek aan? Als jij ervoor kiest om daadwerkelijk van betekenis te zijn voor een ander, dan kies je ook voor jezelf en je bedrijf/organisatie.
Het is haar missie om mensen vanuit hun intrinsieke motivatie te laten acteren. Alleen dan kun je impact maken op jezelf en de ander en dat zorgt voor groei van je onderneming, loyaliteit en duurzame relaties. Aan de hand van het limbisch brein en het Socratisch interview daagt ze je uit om intelligent ongehoorzaam te zijn, zodat je op een andere manier investeert in je relaties, netwerken (nog) leuker wordt en jij daarmee jouw onderneming naar een hoger plan tilt.

Rolmodellen campagne
Ook zal deze dag de aftrap zijn van de rolmodellen campagne ism diversiteitspact Gemeente Almere. Het gaat om 8 Almeerse vrouwen die werkzaam zijn op leadposities in maatschappelijke organisaties en in het (Tech) -Almeerse bedrijfsleven. Werksectoren en posities die tot nu toe veelal door mannen bekleed worden.

Aanmelden
Wil jij dit gratis evenement bijwonen? Meld je dan nu aan via onze website en vier Internationale Vrouwendag onder het genot van een hapje en een drankje!

 

Locatie