Leden

Opening Floor

Op woensdag 5 juli opent Floor haar deuren voor ondernemend Almere!

Floor is de naam van een nieuw kantorenconcept in de binnenstad van Almere. Vroeger bekend als ‘De Landdrost’, ondergaat het gebouw nu een transformatie van traditioneel vastgoed aanbod naar een gewilde en levendige hotspot. Hiermee focussen we niet op de ontwikkeling van het gebouw alleen, maar leggen we de nadruk op de ontwikkeling van mensen, organisaties en de omgeving.

Om deze nieuwe ontwikkeling te vieren én je voor te stellen aan de fantastische mensen die al lekker bezig zijn, organiseren we een inspirerende en interessante dag met aansluitend een exclusief diner waarvoor we je van harte willen uitnodigen. Het diner wordt verzorgd door The Farm Kitchen, opgericht door chefkok Jonathan Karpathios en nature impact ondernemer Xander Meijer. The Farm Kitchen gaat voor mooie en gezonde gerechten van lokale ingrediënten. Verleiding, genieten, beleven en ontdekken; daar draait het om bij The Farm Kitchen.
5juli

Begintijd

17:30

Eindtijd

22:30

Adres

Hospitaaldreef 29, 1315 RC Almere

Schrijf je nu in!

Deel Opening Floor via:
Opening Floor op 5 juli 2023

Om de opening van Floor te vieren én je voor te stellen aan de fantastische mensen die al lekker bezig zijn, organiseren we een inspirerende en interessante dag met aansluitend een exclusief diner waarvoor we je van harte willen uitnodigen.

Het diner wordt verzorgd door The Farm Kitchen, opgericht door chefkok Jonathan Karpathios en nature impact ondernemer Xander Meijer.

The Farm Kitchen gaat voor mooie en gezonde gerechten van lokale ingrediënten. Verleiding, genieten, beleven en ontdekken; daar draait het om bij The Farm Kitchen.

Locatie