Leden HRM

 • Angelique Lankreijer
 • Karin Siebeling
 • Anne Douma
 • Anita van Breemen
 • Janita van Tongeren
 • Angelique Lankreijer

  Angelique Lankreijer

  Emotional Brain
  Tel 036-5468346

 • Karin Siebeling

  Karin Siebeling

  Breedveld&Schröder
  Tel 036-5350756

 • Anne Douma

  Anne Douma

  UWV
  Tel 06-53119142

 • Anita van Breemen

  Anita van Breemen

  Ik Projecten
  Tel 06 46396690

 • Janita van Tongeren

  Janita van Tongeren

  DAADKRACHT Arbo Innovatie Groep
  Tel 036 5332424

Themakring HRM

Human Resource Management (HRM) is een vakgebied, dat constant in beweging en ontwikkeling is. Of het nu gaat om wijzigingen in de wetgeving of het toepassen van HR instrumenten in de organisatie, never a dull moment! In VBA verband is de Themakring de plek om met professionals uit het vakgebied in contact te komen, kennis te delen en te verspreiden. 

Wie zijn wij:

De contactpersonen van Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Wij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar! Met elkaar vormen wij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de (aspirant)leden van het VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HRM werkgebied.

In het kader van netwerken willen wij HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving,  Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers. De VBA-leden willen wij op deze plek op de hoogte houden van alles op het gebied van HRM.

Denk graag mee! 

Zou u graag een workshop, seminar of iets dergelijks willen presenteren voor het vakgebied Human Resource Management, wilt u een whitepaper delen of heeft u een ander idee? Wij nodigen u uit om dit kenbaar te maken aan de contactpersonen via  o.v.v. Themakring HR. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken hoe we dit op professionele wijze binnen de HR Themakring van het VBA kunnen verwezenlijken.

Nieuws - Themakring HRM

Workshop Arbeidsrecht

Workshop Arbeidsrecht

Na het succes van vorig jaar hebben wij, VBA HR-kring,  wederom in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) een leuke, informatieve workshop ontwikkeld voor onze VBA leden.

Lees meer

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Op vrijdag 6 oktober vindt de HR College Tour plaats bij Places to Work. Bent u werkzaam als HRM, dan mag u dit niet missen. Meldt u nu snel aan via deze link

Lees meer

Presentaties HR Symposium

Presentaties HR Symposium

Als we terugkijken op donderdag 22 juni “The Next HR (R) Evolution”, dan kijken we terug op een geslaagd symposium. Deze middag bracht ons vele, nieuwe inzichten. Hopelijk kijken jullie er net zo positief op terug als wij. 

Lees meer

Workshops The Next HR (R)Evolution

Workshops The Next HR (R)Evolution

Er worden tijdens het HR symposium een vijftal workshops aangeboden die vanuit verschillende perspectieven de Revolutie & Evolutie van HR belichten. In 2 rondes kan er gekozen worden hoe je de HR (R)Evolution in wilt gaan. De vraag is misschien wel hoe willen wij eruit komen?! Hieronder vind je een korte introductie van de onderwerpen van de workshops.

Lees meer

SYMPOSIUM ‘The Next HR (R)Evolution’

SYMPOSIUM ‘The Next HR (R)Evolution’

De Themakring HR van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim Flevoland en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) op donderdag 22 juni a.s. het symposium ‘The Next HR (R)Evolution’.

Lees meer

Wijzigingen wet- en regelgeving voor HR per 1 januari 2017

Wijzigingen wet- en regelgeving voor HR per 1 januari 2017

Met een start in het nieuwe jaar zijn er zoals altijd weer een aantal wijzigingen. De meeste zijn waarschijnlijk niet nieuw. Hierbij een overzicht of nog even een geheugensteuntje om de regel op de juiste wijze toe te passen.

Lees meer

De Haan en VBA HR Kring samen in Workshop `Acualiteiten Arbeidsrecht`

De Haan en VBA HR Kring samen in Workshop `Acualiteiten Arbeidsrecht`

 

Afgelopen vrijdagmiddag 18 november, was het de dag van de ondernemer. Deze vrijdag organiseerde de themakring HR van de VBA in samenwerking met De Haan advocaten & notarissen  uit Almere een Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht. De eerste bevindingen van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) stonden centraal. 

Lees meer

UITNODIGING: Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht

UITNODIGING: Workshop Actualiteiten Arbeidsrecht

NOG MAAR 9 PLAATSEN BECHIKBAAR!

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Dit betekent ook een nieuw jaar voor uw organisatie met aanpassingen en mogelijke wijzigingen op het gebied van arbeidsrecht en regelgeving in 2017. De VBA Themakring HR nodigt VBA leden (en overige geïnteresseerden) uit voor de informatieve bijeenkomst.

Lees meer

Dit zijn de maatregelen voor HR in 2017

hr kring2

Het gaat beter met Nederland, dus moet iedereen er in 2017 op vooruit gaan, ook ouderen en mensen met een uitkering. Ondanks dat er volgend jaar verkiezingen zijn, heeft het kabinet nog volop plannen die gevolgen hebben voor het werk van HR-professionals. Personeelsnet geeft daarom hier een overzicht van de belangrijkste veranderingen in het HR-vakgebied voor 2017.

Lees meer

DBA-modelovereenkomst HR-professionals

zzpdba

NVP publiceert DBA-modelovereenkomsten

Opdrachtgevers en opdrachtnemers hebben graag zekerheid over de arbeidsrelatie die ze met elkaar aangaan. Tot 1 mei 2016 kon dit met de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR). Sinds 1 mei 2016 is deze vervangen door de modelovereenkomst Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA).

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93