Sponsoring Benefietwedstrijd

Op 14 mei is het Moederdag. Dag van de Vrouwen organiseert op deze dag in het Yanmar Stadion van Almere City FC een benefietwedstrijd voor Unicef Nederland. De opbrengsten gaan naar projecten voor Unicef en in samenwerking met Unicef Almere. 

Lees meer

Nacht van de (oude) muziek

Truth&Dare is het thema van een bijzondere muziekavond. Ontdek de waarheid over Albinoni's échte Adagio en verwonder je over lef om oude en eigentijdse muziek op één podium te brengen. Maak het mee tijdens de nacht van de (oude) muziek op 24 november a.s.

Lees meer

Terugblik Miljoenennotamiddag

De derde woensdag van september. Traditioneel de dag dat de VBA aandacht schenkt aan de gevolgen van de miljoenennota, met name voor ondernemers. De interessante sprekers en de ruim 200 deelnemers maakten er een fantastische bijeenkomst van. 

Lees meer

Foto-impressie Botterrace 2016

botterrace2016 7

Afgelopen 4 september is de jaarlijkse Botterrace gehouden.

VBA was weer aanwezig op deze succesvolle dag! Er werd hard gewerkt door de deelnemers. Na het harde werken was er tijd voor een borrel en een hapje. Natuurlijk werd er ook druk genetwerkt met elkaar.

Al met al een zeer geslaagde dag. Hopelijk tot volgend jaar.

Geniet nu nog even van de mooie beelden. 

Lees meer

Hé Almere, gratis MINI rijden?

Ekris Lelystad, de officiële BMW en MINI dealer van Flevoland organiseert een unieke actie gericht aan de inwoners van Almere. Vanaf donderdag 23 maart maken Almeerders kans op een maand lang gratis MINI rijden. Inwoners doen mee met de actie door hun leukste, grappigste, creatiefste of mooiste foto of video vanuit Almere te plaatsen via de Facebook-post van MINI Ekris.

Lees meer

MIND: Medische Innovaties Nederland-Duitsland

De sterke vergrijzing, de toename van chronisch zieken, het tekort aan goed opgeleid zorgpersoneel, de groeiende vraag om zorg-op-maat en de opkomst van nieuwe ziektebeelden zijn grote maatschappelijke uitdagingen. Het INTERREG-project MIND faciliteert en ondersteunt de samenwerking tussen Duitse en Nederlandse mkbbedrijven bij de ontwikkeling van innovatieve producten die een antwoord geven op deze economische en maatschappelijke uitdagingen in de zorg.

Lees meer

Inspirerend congres Circulaire Economie

In de aankondiging werd het gepresenteerd als een extra, een ‘plus’ bij de Miljoenennota-middag. Het congres Circulaire Economie bleek echter gewoon van hoge eigen waarde. Een compact, bommetjevol programma met stevige sprekers uit diverse hoeken van het veld. Met veel kennis en inspiratie als opbrengst.

Lees meer

Oproep van Windesheim

windesheim

Momenteel is de Hogeschool Windesheim Flevoland bezig met de ontwikkeling van een nieuwe opleiding: de Associate degree Commerciële Economie. Een Associate degree (Ad) is een praktijkgerichte tweejarige opleiding waarbij het niveau tussen mbo-4 en hbo in ligt. 

Lees meer

Meer artikelen...

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93